Θήκη κινητού με κορδόνι: Γιατί είναι το απόλυτο gadget για τις μαμάδες

Δεν υπάρχει μαμά (αλλά και μπαμπάς) που δεν έχει βρεθεί δεκάδες φορές στη δύσκολη θέση να πρέπει να σηκώσει το τηλέφωνο την ώρα που κρατάει το μωρό στην αγκαλιά. Και δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που το κινητό καταλήγει στο πάτωμα, επειδή έπεσε από τα χέρια. Αναμενόμενο, όταν στο ένα χέρι κρατάτε το μωρό που ανακαλύπτει τον κόσμο και φυσικά δεν κάθεται καθόλου ήσυχο… Σίγουρα, μια ανθεκτική θήκη κινητού προσφέρει προστασία από τις περισσότερες πτώσεις, όμως το ζητούμενο είναι να μην σπάσει το κινητό όταν πέφτει στο πάτωμα ή να μπορέσετε να κάνετε τη δουλειά σας με άνεση; Το δεύτερο είναι που προσφέρει η θήκη κινητού με κορδόνι.

Τι είναι η θήκη κινητού με κορδόνι;

Το phone necklace, όπως αλλιώς λέγεται και όπως το γνωρίσαμε στο εξωτερικό, είναι μια διαφανής, ανθεκτική θήκη κινητού από σιλικόνη, η οποία κρέμεται ένα όμορφο κορδόνι που την κάνει να μοιάζει με κολιέ. Έτσι, βάζετε το κινητό σας στη θήκη και το κρεμάτε από το λαιμό σας, ρυθμίζοντας το ύψος που θέλετε και μετατρέποντας το smartphone σε ένα κομψό και στιλάτο κολιέ, το οποίο επιπλέον είναι και πολύ βολικό.

Τι πλεονεκτήματα έχει το phone necklace;

Η θήκη κινητού με κορδόνι προσφέρει κάτι εξαιρετικό, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους νέους γονείς. Σας αφήνει τα χέρια ελεύθερα και ταυτόχρονα εγγυάται ότι το κινητό σας δεν θα υποστεί καμία επικίνδυνη πτώση. Πιο συγκεκριμένα:

  • Μπορείτε να κουβαλάτε το μωρό ή να σπρώχνετε το καρότσι και συγχρόνως να έχετε άμεση πρόσβαση στο κινητό σας.
  • Δεν χρειάζεται να ψάχνετε με αγωνία στην τσάντα σας, την ώρα που κάποιος σας καλεί. Κι επειδή όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλες είναι οι τσάντες των μαμάδων και πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί το οτιδήποτε εκεί μέσα, καταλαβαίνουμε και πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται το κινητό ακριβώς πάνω σας.
  • Δεν χρειάζεται να απασχολείτε καν τα χέρια σας την ώρα που μιλάτε στο τηλέφωνο. Μπορείτε απλά να ρυθμίσετε το ύψος του κορδονιού κοντά στο στόμα, ώστε να μιλάτε σε ανοιχτή ακρόαση.
  • Ακόμα και αν έχετε το κινητό στα χέρια, όσο το χρησιμοποιείτε, δεν έχετε καμία ανησυχία αν σας πέσει επειδή το μωρό κουνήθηκε ή θέλησε να εξερευνήσει αυτό το αξιοπερίεργο πράγμα με τη φωτεινή οθόνη.
  • Τόσο η θήκη σιλικόνης όσο και το κορδόνι είναι ανθεκτικά και αδιάβροχα. Έτσι, το κινητό σας προστατεύεται, ακόμα και όταν είστε έξω βόλτα με το μωρό.
  • Το phone necklace είναι ένας μοντέρνος τρόπος να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας χωρίς να φοβάστε τα ατυχήματα. Διότι όλες οι μαμάδες ξέρουν πόσο επικίνδυνο είναι να φορούν κολιέ και σκουλαρίκια, όταν έχουν το μωρό στην αγκαλιά τους…

Η θήκη κινητού με κορδόνι έρχεται κατευθείαν από το Βερολίνο, από μια εταιρεία που έχει κάνει πάταγο σε όλη την Ευρώπη, τη XOU XOU Berlin. Μάθετε περισσότερα για τις θήκες κινητού με κορδόνι από την XOU XOU Berlin εδώ.